Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ιστολόγιο

Η πρωτοποριακή υπηρεσία i-bank Pay από την Εθνική Τράπεζα είναι η πρώτη τραπεζική εφαρμογή στην Ελλάδα που υποστηρίζει P2P (person-to-person ή peer-to-peer) και P2B (person-to-business) πληρωμές, αφού καινοτομεί προσφέροντας τη δυνατότητα της μεταφοράς χρημάτων με ένα πολύ απλό και σύντομο τρόπο.

Στις αρχές του 2017 δημιουργήθηκε η ομάδα "Well Being @ AXA". Αποτελείται από ανθρώπους της ΑΧΑ, οι οποίοι προτείνουν και υλοποιούν ενέργειες για την ενδυνάμωση της καλής σωματικής και ψυχικής υγείας των εργαζομένων της Εταιρείας. Μία από τις ενέργειες της ομάδας ήταν το 1ο τουρνουά ping pong.

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το τρίτο "Bike Show 2017" της Ελληνικής Λέσχης Φίλων Μοτοσυκλέτας HARLEY - DAVIDSON, στον μαγευτικό χώρο του Άλσους Περιστερίου με την αρωγή του Δήμου Περιστερίου. Πρόκειται για ένα event που αποτελεί θεσμό για τον μοτοσυκλετιστικό Ελληνικό χώρο.

Πραγματοποιήθηκε για πέμπτη συνεχή χρονιά το πλέον διαδεδομένο και πολυαναμενόμενο Second Hand Brand Bazaar στο Ξενοδοχείο President!
Πάνω από 2000 άτομα κατέκλισαν την αίθουσα Αtlas πραγματοποιώντας τις αγορές τους σε ρούχα επώνυμων brands, είδη σπιτιού, τσάντες, κοσμήματα και αξεσουάρ από μόλις 1€, ανανεώνοντας έτσι με τον πιο οικονομικό και πρωτότυπο τρόπο την γκαρνταρόμπα τους.

Στo πλαίσιo του εορτασμού της 4ης Παγκόσμιας Ημέρας Ευαισθητοποίησης για τη Μυϊκή Δυστροφία Duchenne (WDAD), 7 Σεπτεμβρίου, το MDA HELLAS, Σωματείο Φροντίδας Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις, και η Ομάδα Γονέων παιδιών με Duchenne (Parent Project

Στο πλαίσιο της επιμόρφωσης των επαγγελματιών υγείας, το MDA Ελλάς σε συνεργασία με την Ομάδα Γονέων DMD (Duchenne Muscular Dystrophy), διοργάνωσε μια εβδομάδα αφιερωμένη σε ένα πρωτεύων ζήτημα για τα παιδιά – Μέλη του Σωματείου με Μυϊκή Δυστροφία Duchenne, τη Φυσικοθεραπεία.

Στις 30 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε το YouthSpeak Forum, μία εκδήλωση στην οποία νέοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και να λάβουν δράση γύρω από θέματα που τους απασχολούν. Ανάμεσα στους προσκεκλημένους - ομιλητές και το Mda Hellas με την Αλεξάνδρα Σταματοπούλου η οποία έδωσε τη δική της οπτική και την αξία που έχει για εκείνη να φτάνει στον "τερματισμό".

Ένα special event στο πλαίσιο της 21ης Athens Xclusive Designers Week, πραγματοποιήθηκε την τελευταία ημέρα της εβδομάδας μόδας στο Ζάππειο Μέγαρο, για τους σκοπούς του MDA Ελλάς!

Σε μία ξεχωριστή βραδιά με θέμα την αλληλεγγύη και τη δύναμη της ανθρώπινης θέλησης,προβλήθηκε την Παρασκευή 31 Μαρτίου στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλόνίκης, το δρομικό ντοκιμαντέρ «Ο τερματισμός» (Finish Line) σε σκηνοθεσία Ελιάνας Αμπραβανέλ.

Η παιδική συλλογή παπουτσιών του Myshoe.gr στηρίζει το MDA Ελλάς και το φιλανθρωπικό του έργο για τη φροντίδα των ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις.

Χαμόγελα σε όλους!

Σελίδες