Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Blog

Tο Moraitis Run 2019, ένας μοναδικός αγώνας δρόμου στους πευκόφυτους δρόμους του Παλαιού Ψυχικού, επέστρεψε για 6η συνεχή χρονιά, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και με την υποστήριξη του Δήμου Φιλοθέης - Ψυχικού, την Κυριακή 14 Απριλίου 2019.

To MDA Ελλάς γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Σπάνιων Παθήσεων στις 28 Φεβρουαρίου 2019 στο σταθμό metro του Συντάγματος.  

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Θεραπευτικής Γυμναστικής που λειτουργεί στο Σπίτι του MDA Ελλάς διοργανώσαμε 2 Workshops για τα Μέλη μας και τις οικογένειές τους.

Το 1o Workshop με τίτλο "Μυϊκή δυστροφία Duchenne: Θεραπευτικές ασκήσεις για το σπίτι" πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 8 Απριλίου 2019. 

Την Παρασκευή 14/12/2018, πραγματοποιήθηκε η Xριστουγεννιάτικη γιορτή του Mda Ελλάς!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Ομαδικής Έκθεσης του MDA Ελλάς, «ΤΟ ΟΧΗΜΑ»,  την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2019, στον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσό!

Για δεύτερη συνεχή φορά πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα το 2nd Duchenne Patient Academy σε συνεργασία του WDO Data Foundation (World Duchenne Organization) και του MDA Ελλάς, Σωματείο για τη Φροντίδα Ατόμων με Μυϊκή Δυστροφία στην Ελλάδα.

Με απόλυτη επιτυχία, το MDA Ελλάς συμμετείχε στον 36ο Μαραθώνιο της Αθήνας, τον Αυθεντικό, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά πως «σημασία δεν έχει πως τρέχεις, αλλά γιατί».

Φέτος και για 3η συνεχόμενη χρονιά,  η ομάδα των Finish Liners ξεπέρασε τα 90 άτομα και συνόδευσε 3 Μέλη του MDA, χρήστες αμαξιδίων με Νευρομυϊκή Πάθηση, τον Ανδρέα, την Αλεξάνδρα και το Χάρη, διανύοντας όλοι μαζί τα 42χλμ του 36ου Μαραθωνίου της Αθήνας, του Αυθεντικού.

Στo πλαίσιo του εορτασμού της 5ης Παγκόσμιας Ημέρας Ευαισθητοποίησης για τη Μυϊκή Δυστροφία Duchenne (WDAD), 7 Σεπτεμβρίου, το MDA ΕΛΛΑΣ, Σωματείο Φροντίδας Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις, και η Ομάδα Γονέων παιδιών με Duchenne (Parent Project MDA H

Σελίδες